Special Garden Design

telefon: 0744-789-461

MENIU NAVIGATIE:

   


Baza unei gradini frumoase este un plan bine lucrat. Insa pentru succes este necesar incadrarea perfecta a gradinii in cadru - cu cladirile imprejurate si cu peisajul - find important si faptul unde este situat casa si gradina, la tara sau in oras.

Amenajari gradini si spati verzi

V-ati construit o casa, dar curtea si gradina arata ca dupa razboi?

Va oferim servicii de amenajari gradini si spatii verzi, lucrari peisagistice. Utilizand serviciile noastre, va garantam ca faceti cea mai buna alegere. Cunostintele dobandite absolvind universitati in specializarile de horticultura si arhitectura peisagera, si experienta acumulata in domeniu isi pune amprenta in lucrarile noastre de amenajari curti si gradini... detalii »

Construire gradini de piatra

Doriti sa aveti o gradina de pietre?

Nu ezitati sa ne cereti ajutorul. Va realizam cele mai frumoase gradini de pietre, despre care putem spune ca au devenit un element de nelipsit dintr-o gradina moderna. Si sa nu aveti surprize neplacute cand se dezvolta plantele, cu ajutorul celei mai noi tehnici va aratam pe calculator exact cum va arata gradina dumneavoastra... detalii »

Landscaping

Terenul dumneavoastra este un teren denivelat?

Cu cele mai noi tehnici in arhitectura peisagistica il aranjam dupa plac. Daca doriti sa aveti un relief plat, va ajutam cu metodele asa-numitului "landscape design", adica "proiectare peisagera". Daca doriti relief schimbator, cu mici denivelari, va proiectam astfel incat sa fie baza perfecta a gradinii dumneavoastra... detalii »

Reinnoire gradini si curti

Doriti sa va reinnoiti curtea sau gradina?

Gradina amenajata cu greu dupa catva ani este de nestapanita, plantele au crescut si gradina seamana mai mult cu o salbaticiune, decat cu o gradina amenajata. Apelati la noi: servicii de reproiectare si reconditionare gradini in judetul Mures... detalii »

Realizare pavaje si alei

Nu prea aveti unde sa pasiti in gradina dumneavoastra?

Va ajutam cu realizarea pavaje din stanci, pietre, pietrisuri sau chiar din lemn. Aleile practice creaza armonie intre elementele prezente trecand prin gradina. Olul pavajelor este nu numai de decor, ci ele definesc directia inspre care se face vizita gradinii... detalii »

Amenajare spatii de joaca

Nu aveti un spatiu de joaca destinat copiilor?

Va realizam cele mai creative spatii de joaca, astfel incat copiii dumneavoastra sa simta ca primesc toate cele bune cand este vorba de joaca, instaland tobogane, spatii de joaca cu nisip si alte accesorii. Si pentru ca este foarte important mediul inconjurator in care se afla spatiul de joaca, noi asiguram realizare gradini moderne, in care totul "traieste" intr-o armonie perfecta... detalii »

Sisteme de irigatii automate

Nu aveti timp pentru udarea, stropirea plantelor in gradina dumneavoastra?

Va instalam cele mai moderne sisteme de irigatii automate, cu ajutorul carora stropirea gradinii se face fara dumneavoastra. Apelati la avantajele unui sistem de irigatii automata... detalii »

Construire iazuri, parauri, cascade ornamentale

Visati sa aveti propriul iaz ornamental, cascada ornamentala, lac ornamental sau parau care strabate curtea sau gradina dumneavoastra?

Solutia este la noi: amenajari iazuri ornamentale, cascada ornamentala, lacuri ornamentale si parauri ornamentale. Apa curgatoare da dinamism gradinii si ajuta la realizarea armoniei intre elementele prezente. Un mic pod peste iaz ornamental poate crea o atmosfera fermecatoare in gradina, ca in vis... detalii »

Intretinere, ingrijire gradini

Nu aveti timp de ingrijirea gradinii?

Apelati la serviciile noastre de ingrijire gradini si spatii verzi. Astfel veti castiga timp si veti avea o gradina de vis ingrijita de experti. Gazonul dumneavoastra are nevoie de intretinere constanta. Aplicand servicii de tuns gazon o sa aveti un spatiu verde bine ingrijit, de invidiat... detalii »

Projectare peisagera 3D

Ati dori sa vedeti cum va arata gradina dumneavoastra peste cateva luni sau cativa ani, la diferite ore ale zilei, cu alte cuvinte ati dori sa parcurgeti dezvoltarea gradinii in timp?

In serviciile noastre de proiectare 3D folosim cele mai noi tehnici in proiectare gradini si spatii verzi (peisagistica), cu ajutorul careia va putem arata in spatiul virtual cum va arata gradina dumneavoastra in viitor, specificand timpul trecut de la amenajarea gradinii, luand in calcul dezvoltarea plantelor... detalii »

Daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre de gradinarit si lucrari peisagistice in judetul Mures, nu ezitati sa ne contactati.

© Copyright Special Garden Design 2009-2013

Site dezvoltat de Resolution Studio