Special Garden Design

telefon: 0744-789-461

MENIU NAVIGATIE:

   

« Inapoi la lista de servicii

Intretinere gradini, intretinere spatii verzi

Nu aveti timp de ingrijirea gradinii?

Dupa o zi incarcata nu mai aveti timpul si energia necesara pentru ingrijirea gradinii? Apelati la serviciile noastre de intretinere spatii verzi si intretinere gradini. Astfel veti castiga timp si veti avea o gradina de vis ingrijita de experti. Cea mai grea si lunga lucrare din intretinerea de gradina este ingrijirea gazonului. Acesta necesita mare atentie din foarte multe punte de vedere. Prima si cea mai importanta este tunderea corecta si in mod regulamentar. Desi erbicidarea selectiva ocazionala, fertilizare regulata si tratarea gazonului inpotriva bolilor nu trebuie facute saptamanal, aceste lucrari nu pot fii date uitarii in cazul in care va doriti o peluza frumoasa. Ingrijirea gazonului incepe di pramavara devreme, cand este adecvat sa se faca aerarea gazonului. Aerisirea gazonului se poate face cu grebla, dar rezultatul cel mai bun este obtinut daca se face cu aparat de aerisire gazon profesional. Dupa acesta este optim sa se puna fertilizant de lunga durata, acest ingarasmint profesional asigura elementele necesare chiar si pentru mai multe luni.

Peluza dumneavoastra este deteriorata, are nevoie de intretinere gazon, fertilizare. Apeland la servicii de tuns gazon si irigare gazon o sa aveti un spatiu verde bine ingrijit, de invidiat. Aici va recomandam sisteme irigatii pentru a avea un gazon de vis si pentru a castiga ore bune de relaxare in loc de munca grea. Fara aceste sisteme de irigatii automate in ciuda efortului si timpului pe care o petreceti cu udarea gazonului, nu vet-i avea acelasi rezultat.

Dar sa nu uitam nici de celalalte elemente ale gradinii, care necesita si ele intretinere corespunzatoare. Pentru toaletarea copacilor si toaletarea arbustilor este nevoie de cunastinte separate pentru fiecare soi de planta. In afara de lucrarea de tundere copaci si arbusti aecestea necesita stropirea preventiva si curativa in caz de boala sau daunatori deja existenti.

Daca doriti sa apelati la serviciile noastre de intretinere gradini in judetul Mures asteptam sa ne contactati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright Special Garden Design 2009-2013

Site dezvoltat de Resolution Studio