Special Garden Design

telefon: 0744-789-461

MENIU NAVIGATIE:

   

« Inapoi la lista de servicii

Amenajari gradini si spatii verzi

V-ati construit o casa, dar curtea si gradina arata ca dupa razboi?

Va oferim servicii de amenajari gradini si spatii verzi, lucrari peisagistice in judetul Mures. Utilizand serviciile noastre de amenajari spatii verzi, va garantam ca faceti cea mai buna alegere. Cunostintele dobandite absolvind universitati in specializarile de horticultura si arhitectura peisagera, si experienta acumulata in domeniu isi pune amprenta in lucrarile noastre de amenajari curti si gradini.

O amenajare de gradina intodeauna trebuie sa inceapa cu un proiect de amenajare bine gandit. Lucrarile de amenajari curti propriu zisa incepe cu finalizarea proiectului de amenajare.
La o amenajare de curte prima etapa de lucrare este munca cu pamantul. In aceasta etapa se fac urmatoarele lucrari: aranjarea pamantului (nivelarea pamantului, formarea reliefului), saparea santurilor pentru sistemul de irigat, saparea lacului ornamental, formarea bazei pentru cascada ornamentala. Dupa aceste lucrari incepe „constructia gradinii” propriu zise, lucrarile de amenajare gradina. Aceasta etapa cuprinde lucrari cum ar fii: instalarea sistemului de irigat, construire cascade de gradina, construirea de stancarii si plantarea plantelor. Pana cand in prima etapa de lucru de amenajari gradina nu se vad progrese mari de pe o zi pe alta, in etapa a doua gradina isi schimba infatisarea din clipa in clipa. Ultima etapa de amenajare gradini este finalizarea lucrarilor si gazonarea. Gazonarea se poate face prin doua modalitati: gazonare prin insamantare si gazonare prin rulouri de gazon.

Dupa terminarea lucrarilor de amenajare curte este important ca gradina sa fie intretinuta in mod adecvat si regulamentar, pentru ca farmecul capatat prim munca grea sa nu se piarda cu timpul.

Amenajari gradini si spatii verzi Amenajari gradini si spatii verzi Amenajari gradini si spatii verzi
 


 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 
 
 

 

 

 

© Copyright Special Garden Design 2009-2013

Site dezvoltat de Resolution Studio