Special Garden Design

telefon: 0744-789-461

MENIU NAVIGATIE:

   

« Inapoi la lista de servicii

Sisteme de racire terase - racire prin ceata artificiala

Nu puteti sa stati pe terasa din cauza caniculei?

Odihna pe terasa intr-o zi fierbinte de vara poate fi si mai placuta cu un sistem de ceata artificiala. Aceste sisteme de ceata daca sunt montate adecvat pot sa raceasca temperatura aerului din ambientul inconjurator cu 10-15 grade celsius, in acelasi timp umiditatea relativa a aerului nu creste semnificativ. Acest lucru inseamna o temperatura scazuta fara sa fim umezi. Apa este pulverizata la o presiune atat de ridicata (60-70 bari) incat acesta este atat de fina  de parca ar fii ceata naturala.

Sistemele de ceata artificiala se pot amplasa in jurul teraselor, la restaurante, chioschurilor, pergolelor, in jurul piscinelor sau a cascadelor pentru a da o senzatie de aburi. In multe cazuri nu este cunoscut faptul ca aceste sisteme de racire cu ceata sunt bune nu numai pentru a mari senzatia de confort din jur dar se pot folosi si la lucruri practice cum ar fi aromaterapie, indepartarea insectelor si nu in ultimul rand pentru neutralizarea mirosurilor neplacute, acest lucru este important in cazul teraselor restaurantelor, acest lucru poate fi un avantaj fata de concurenta.

Exista doua tipuri de sisteme de racire:
- de tip casnic: se pot folosi cca 3 ore / zi (bun pentru a raci aerul cat timp iesiti pe terasa)
- de tip profesional: sunt adresate teraselor unde temperatura aerului trebuie mentinuta pe o durata de 10 ore (terase restaurante, baruri, spatii de expzitie, etc...)

In caz ca va doriti un sistem de racire terase in Targu Mures sau alta localitate din judetul Mures, nu ezitati sa ne contactati. Firma noastra va poate ajuta cu proiectarea si montarea acestor sisteme in mod profesional.

sistem racire terase racire prin ceata sisteme de ceata pentru racire
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright Special Garden Design 2009-2013

Site dezvoltat de Resolution Studio